Hur länge sparas vår data efter att licensen avslutats?
Efter att skolans Lärlo-licens avslutas sparas skolans data i 90 dagar.
Detta innebär att skolan har en period där licensen kan återaktiveras innan datan raderas permanent.
När 90 dagar har passerat raderas datan och kan inte längre återställas.
Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback — den hjälper oss förbättra artikeln!