Vad händer med min data när jag slutar använda Lärlo?
När en licens eller ett konto avslutas kan information sparas under en begränsad period. Enligt Lärlos nuvarande upplägg kan viss data finnas kvar i upp till 90 dagar innan den raderas.
Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback — den hjälper oss förbättra artikeln!