Vad händer när vår licens avslutas?
När en Lärlo-licens avslutas raderas inte skolans data direkt.
Data finns kvar i 90 dagar efter avslutningen. Under denna period kan licensen återaktiveras och informationen fortfarande finnas kvar.
Efter 90 dagar raderas datan permanent.
Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback — den hjälper oss förbättra artikeln!