Vad händer med elevernas XP och progress efter att licensen avslutats?
Elevernas XP, progress och annan relevant data sparas under perioden på 90 dagar efter att skolans licens avslutats.
Om licensen återaktiveras inom denna period kan informationen fortfarande finnas kvar.
Efter 90 dagar raderas datan permanent.
Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback — den hjälper oss förbättra artikeln!